Svårt sjuka ska inte tvingas söka jobb eller jobba!

2009-12-03
Som alla redan visste - även hysteriska oppositionspolitiker och svartmålande vänsterbloggare - svårt sjuka ska inte tvingas söka jobb eller jobba!


1 2 3 4 5 6

2 kommentarer:

Leif Ekstedt sa...

" Tänk själv " var föregåendes överskrift. Had det inte varit enklare,att tillämpa denna metod i sjukkassefrågan också?
Som varande moderat sedan Gimotiden på 50-talet
ser jag,att vi ibland götr det som låter bra före det som verkligen blir bra. Nu kan det nog anses genomarbetat - men varför inte göra rätt från början. Omtanke är också en tanke och den finner man naturligtvis om man tänker efter före.

Det är ju inte heller enbart ett borgerligt önskemål att socialförsäkringarna förändras. De flesta beslut grundar sig ju i den socialdemokratiska utredningen som Persson-regimen tillsatte. Och om Mona Sahlins gnäll kommer leda till ett maktskifte 2010 så kommer de rödgröna inte röra de förändringar som gjorts.

Det har varit mycket verkstad och för lite snack från Cristina Husmark Pehrsson. Förändringarna är genomarbetade. Att Försäkringskassan har svårt att lära nytt är väl ingen förvånad över?

Det är ju som att försöka lära en dinosaur sitta!

Jag tror att förändringar görs med omtanke för alla. Från svårt cancersjuk till frisk skattebetalare. Det är ett försök att ska goda istället för onda cirklar. Skattebetalarna ska få valuta för pengarna, sjuka ska få vård och rehab, de med arbetsförmåga ska jobba för att vi alla ska få valuta för pengarna!

Skicka en kommentar