Alliansen är nyckeln till framgång!

2009-11-17


Foto: Kent Persson

Alliansen är nyckeln till framgång för den svenska borgerligheten och ska därför värnas och stärkas. Just Alliansen var en av de viktigaste faktorerna till valframgången 2006. Det är viktigt att komma ihåg.

Alliansregeringen har varit bra på att uppträda som en samlad regering. Man har hållit ihop och visat att man är regeringsduglig. Det är bra, men man vinner inte val på vad man gjort, man vinner val på vad man avser att göra.

Moderaterna har under den senaste perioden synts och hörts mycket. Det är naturligt i och med att Moderaterna är det största regeringspartiet och har de tyngsta posterna såsom statsministerposten och finansministerposten. Dessutom har den globala ekonomiska krisen gjort att just dessa två ministrar blivit extra viktiga och intressanta. Att M syns mycket lägger grunden för att M har ett starkt stöd i opinionen. Just Reinfeldt och Borg har dessutom visat prov på ett starkt ledarskap, som belönas av väljarna iform av ökat förtroende.

Nu drar det ihop sig igen och nu är det högtid att se till att Alliansen återigen blir stark och blir nyckeln till framgång. Det kommer att bygga på att Moderaterna måste ge våra tre kollegor ett ökat utrymme. Det ska vi givetvis göra. Alliansen består av fyra partier och ska så göra, därför måste alla fyra partier stärkas.

När väl valet kommer igång kommer dessutom intresset för alla fyra allianspartier att öka. Media vill höra mer av alla partiet och väljarna vill ha besked av Alliansen och dess fyra partier. Jag är övertyga dom att Alliansen kommer att visa prov på både ledarskap, vänskap och en framtida politik som lockar väljarna.


INLÄGGET SKRIVET AV KENT PERSSON

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ja. Alliansen är verkligen framtiden. Fredrik Reinfelt är en stor ledare. Och han blir bara starkare inför det folk vars förtroende han bär när han kämpar framåt i allians med den underfundige Göran Hägglund, den kärve Jan Björklund och den alltid strålande Maud Olofsson.

Jag vill att fler människor ska stå på egna ben i Sverige och känna glädjen i att försörja sig genom eget arbete. Och de som inte vill arbeta ska inte ha en massa bidrag. Det gör dem passiva. Det ska löna sig att arbeta.

Allians för Sverige är framtiden för oss som jobbar!

Anton

Skicka en kommentar