Skandal: lärare sprider S-propaganda!

2009-11-06


Bild: Olah Örtengren

Som Allt om Alliansen tidigare rapporterat så toppstyrs socialdemokratiska bloggare av s-högkvarteret på Sveavägen 68. Man skickar ut order om vad bloggarna ska skriva om - varje dag! Den sk. frihet som socialdemokraterna säger sig representera är ett högst begränsat begrepp som endast är ett prilivigeum för de som sitter högst i socialdemokraternas hierarki.


Nu har läraren Daniel Ådin avslöjats sprida socialdemokratisk propaganda i klassrummet! Så här har han skrivit i ett prov:

"Den borgerliga regeringen har kört Sveriges ekonomi i botten. Arbetslösheten är hög och ekonomin befinner sig i en djup lågkonjunktur. Eftersom ingen annan tycks vara villig att ta ansvar för ekonomin..."
Det låter exakt som ett PM utskickat från Sveavägen 68! Har Daniel Ådin fått direktiv av Sveavägen 68 att integrera S-propagandan i lärandet? Daniel Ådin försvarar sig med att han skrev denna fråga för 3 år sedan. Ett synnerligen klantigt försvar som visar att tre årskullar med elever tvingats på denna fråga!

Men hur många fler frågor med s-propaganda finns det i andra prov? Hur mycket av hans politiska åsikter har yttrats muntligen i klassrummet? Hur mycket trakasseri har elever av med en annan politisk syn fått utstå av läraren? Har eleverna vågat ha en annan politisk åsikt?

Men den mest skrämmande och viktigaste frågan är - hur många fler Daniel Ådin finns det i våra barns klassrum runtom i Sverige?


INLÄGGET SKRIVET AV OLAH ÖRTENGREN


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

1 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte så förvånande att ett stolpskott som Ådin blir hållen om ryggen, oavsett stprleken av klavertrampet, då han verkar i sosse-maffiastaden Skellefteå.

Om man läser hela frågan i provet kan man börja ifrågasätta om vilka som helst släpps igenom lärarutbildningen. Mannen kan ju inte formulera sig och än mindre hålla ordning på stora/små bokstäver, komman, punkter och utropstecken. Sköter han sina politiska uppdrag lika väl kan vi se fram emot ett borgeligt styre.

Skicka en kommentar