Är Chávez fortfarande Karl-Bertil Jonsson, Ohly?

2009-11-09


Foto: ScreenShot

Visst är det symboliskt? Vänsterbloggarna gottar sig åt en påhittad nyhet medan deras socialistiska frände på andra sidan jorden mobiliserar för krig mot Columbia och USA!

För nu har det börjat - det som vi "högerfascister" och "borgarpack" varnat för i flera år - Hugo Chávez hotar med krig mot Columbia och USA och blir i samma andetag den fullfjädrade socialistiska diktator som vi till höger alltid sett honom som!

Jag har nog genom åren sett lika många varnande artiklar, kommentarer och blogginlägg - som artiklar och blogginlägg från både vänsterpartister och socialdemokrater - som hyllat Hugo Chávez reformer och ambitioner som äkta socialism!

Jag undrar vad de tänker i dag?

Det är svårt att veta då de hellre ägnar sig att kommentera påhittade historier än att se verkligheten. De undviker denna nyhet som ett bränt barn skyr en majbrasa!

För sanningen och verkligheten är den att Hugo Chávez i princip förklarat krig mot Columbia och USA. Och Venezuela blir nu den aggressiva, nationalistiska och socialistiska diktatur som så systematiskt byggts upp av den karismatiske frontmannen och diktatorn Hugo Chávez. Någon mer än jag som ser likheterna med Adolf Hitler och nazityskland?

Jo, faktiskt. Jag hittade detta inlägg av "Army of Lovers" på Nyheter24.se:

"Adolf Hitler var socialist - nationalsocialist. Hugo Chavez är socialist - nationalistisk socialist. Jag undrar hur socialisterna ska kunna förvandla Hugo Chavez till 'extremhöger' - om man hitta några dödsläger i Venezuela?"
Träffsäkert! Men jag tror inte att det kommer krävas några "dödsläger" utan redan nu har nog den svenska vänstern med Lars Ohly i spetsen påbörjat arbetet med att försöka förvandla "Den gode socialisten Hugo" till "Nazisten och högerextremisten Chávez".

För alla riktiga kommunister och socialister ser ju ut och agerar som Karl-Bertil Jonsson på Julafton, eller hur?

Det kommer bli intressant att se hur Lars Ohly slingrar sig ur detta! Han som i rikstäckande radio hyllat Hugo Chávez som en fin demokrat och kallat den borgerliga regeringen för odemokratisk!

Men det heter ju inte "Hal som en Ohly" för inte!


INLÄGGET SKRIVET AV
OLAH ÖRTENGREN1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

0 kommentarer:

Skicka en kommentar