Bottenbetyg för S, V och Mp!

2009-11-28


Foto: De rödgröna

Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet får bottenbetyg i en undersökning som Svenskt Näringsliv gjort.


Slutbetyget för Miljöpartiet blir 2+ på en femgradig skala. Socialdemokraterna får en 2:a medan Vänstern får nöja sig med en 1:a. Betygen dras ner av de skattehöjningar på tiotals miljarder kronor som oppositionen vill genomföra. De tre oppositionspartierna vill också höja nivåerna och taken i a-kassan, som både minskar drivkraften att arbeta och försvårar företagens rekryteringar.

Som vanligt svarar oppositionen på sandlådenivå och "kräver" att Svenskt Näringsliv gör samma undersökning på regeringen. Nog för att Mona Sahlin varit ordförande för Barbieklubben men hur barnsliga får man bli?

Läs mer Exp, Di, DN, SvD1 2 3 4 5 6 7 8

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sossarna och de andra är bara skämmiga. Tacka vet jag den alltid strålande Maud Olofsson. Hon vet vad företagen behöver. Bort med skatter och strunt. Fram med Maud. Hon är vad företagen behöver. Rösta på Alliansen eller något annat högerparti. Det är det bästa för svenskarna!

Anton

Kraxpelax sa...

Jomenvisst. För fan, rögröneriet börjar lika ett mentalt kalhygge, det spårar ur i utarmad monomani, de kommer aldrig med något nytt, de bara ältar och ältar och ältar samma schabloner om och om igen som ett jävla tuggummi. Och det här med Sverigedemokraterna har blivit ren besatthet, en gökunge som tränger ut allt annat, en gas som fyller ut den tomma skallens insida. Det här är OSUNT, helt klart. Hellre Alliansen då, med alla sina stora brister.


Framför allt Miljöpartiet har ju flippat ur totalt. Det har nåt slags fullkomligt OFÖRTJÄNT image av folklighet och integritet. I verkligheten är de numer det mest enkelspårigt tanketomma, maktfullkomliga och folkfrämmande partiet av dem allihop. Släpp LUFTEN ur dem!

Den "strålande" Maud Olofsson!? Min guuUUUUuudh så urbota dumt. Hon KAN ju för fan ingenting, som det visade sig i Vattenfallsskandalen.

- Peter Ingestad, Solna
- Peter Ingestad

Greger sa...

Håller med dig Peter - men en regerings inflytande på Vattenfall är mycket svårhanterad.

Hur ska annars Mp förklara att under deras tid som regeringsmakt så ökade Vattenfalls andel av el producerad av fossila ämnen från 2,7% till 55%. Jag skulle gärna vilja veta vilka miljöaspekter som motiverade Maria Wetterstrand att godkänna denna sanslösa ökning?

Men som sagt så kanske ingen regeringen har haft så stor koll på vad Vattenfall haft för sig? Det hindrar ju inte Maria Wetterstrand från att stå i media och tycka och kräva att den borgerliga regeringen ska ha full insyn i Vattenfalls affärer - trots att det är ett hyckleri utan dess like!

Skicka en kommentar