Högre skatt på arbete = färre arbeten!

2009-09-20

De rödgröna vägrar att erkänna sambandet mellan hög skatt på arbete är lika med färre arbeten! Men man ser det i alla andra sammanhang!

De rödgröna ser sambandet när de vill höja alkoholskatten och det ser sambandet när de vill höja bensinskatten men inte när de beskattar arbete! De vägrar erkänna att hög skatt på arbete kommer ge samma massarbetslöshet och utanförskap som när de regerade sist! 


Snacka om att de har målat sig in i ett hörn! Samtidigt så accepterar de stora delar av de skattesänkningar Allians för Sverige gjort. Hur det hänger ihop vet nog inte ens de rödgröna själva! Antagligen för att de vet att Allians för Sveriges politik fungerar men kan inte erkänna det heller!

Uträkning vad det fjärde steget i jobbavdraget ger olika inkomsttagare!
De som tjänar minst får störst skattesänkningar!

Egentligen borde det inte vara någon diskussion. De röda och de gröna hade senast 12 år på sig att bevisa att deras politik fungerar - i global högkonjunktur och med deras kära skatter som då såklart var de högsta i världen - men de misslyckades på alla områden!

De rödgröna skapade massarbetslöshet när industrin och exporten gick på högvarv. De rödgröna mer än dubblade upp ungdomsarbetslösheten från 10,5% till 22,5%, de sjukskrev och förtidspensionerade folk på löpande band, de gjorde var femte hushåll bidragsberoende, skolan slutade fungera som skola, de sjuka fick ingen hjälp att bli friska, vårdköerna var i vissa fall flera år långa, de fördubblade antalet fattiga och fattiga barn från 150,000 till 300,000, statsskulden låg på samma höga nivå 2006 som 1994, de stal 250 miljarder ur pensionsfonder för att kunna leverera en välfärd som var sämre än den vi har idag!


Där har vi effekterna av världens högsta skatter i global högkonjunktur. Man vågar knappt tänka på vad som skulle hänt med Sverige om de rödgröna fått fortsätta regera i den globala ekonomiska krisen med sin samhällsdestruktiva politik de driver!

Och att Östros nu kallar det fjärde steget i Jobbskatteavdraget för "oklokt" är nog för det allra flesta ett kvitto på att det är tvärtom - att det är ett mycket klokt beslut att sänka skatterna på arbete så att jobben kan bli fler!

1 2 3 4 5 6politik, mona sahlin, moderaterna, val 2010, regeringen, skatter, vänsterpartiet, stockholm, alliansen, centerpartiet, miljöpartiet, fredrik reinfeldt, samhälle, demokrati, valet 2010, de rödgröna kristdemokraterna
budget


1 kommentarer:

Anonym sa...

Bra blogpost.

Skicka en kommentar