S omvända magnetism

2009-09-30


Foto: Wikimedia Commons

Sedan SSU började räkna verkliga medlemmar och inte fuskmedlemmar så har medlemsantalet krympt till en fjärdedel av den storlek de en gång var. Så underlaget och återväxten för nya ledare är tunn - mycket tunn. Obefintlig, säger vissa.


De enda unga socialdemokratiska politikerna som undertecknad kan komma på är Anna Sjödin och Luciano Astudillo! Och då faller redan en av dem bort eftersom Anna Sjödin tvingades motvilligt bort från politiken då hon dömdes till 120 dagsböter à 300 kronor för förolämpning, egenmäktigt förfarande, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Ledarskapet inom socialdemokraterna är nu på en så katastrofal nivå att Mona Sahlin väljer att kalla tillbaka den 70-åriga fångvaktardottern och före detta justitieministern Anna-Greta Leijon till sitt a-lag!

Jag antar att den 70-åriga Anna-Greta Leijon ska nu fungera som dragplåster och röstmagnet för Sveriges pensionärer? Men jag tror inte Mona Sahlin tänkt på vad som händer när man vänder två magneter med likadana poler mot varandra? Det uppstår en repulsion - en frånstötande reaktion.

Mona Sahlin har i sin desperata jakt på röster skapat omvänd magnetism! "Tänkte inte på det", som uppfinnaren från Sundbyberg sa.

1

politik, mona sahlin, moderaterna, val 2010, regeringen, skatter, vänsterpartiet, stockholm, alliansen, centerpartiet, miljöpartiet, fredrik reinfeldt, samhälle, demokrati, valet 2010, de rödgröna, kristdemokraterna, twingly


Bookmark and Share

1 kommentarer:

Anonym sa...

Anledningen till Socialdemokraternas stora tillbakagang ar att Mona Sahlin inte begriper vilka hon skall skall representera.
Ett klart bevis for detta ar att nar Wanja Lundby Wedin betalar hundra miljoner av LO arbetarnas pensionspengar till fantasilön at en direktor och kritiseras för detta staller sig Mona Sahlin reservationslöst pa hennes sida och försvarar hennes handlande mot kritiken fran de drabbade..
Det ar Lo arbetarna som förlorat sina pengar som Mona Sahlin skulle ha värnat om om hon begripit battre.
Wanja lovade att pengarna skulle aterföras men inte en krona har aterbetalts och Mona Sahlin agerar inte for att LO arbetarna skall fa tillbaka vad som utlovats.

Med hennes omdomme ,eller rättare sagt brist pa omdomme , begriper hon inte vilka hon skall representera.

I Volvos fall tror hon sig representera de bilarbetare som kan bli fristallda samtidigt som hon tillsammans med MP vill hoja bensinpristet till 25kr per liter nagot som skulle fa arbetslosheten bland bilarbetare att skena till oanade hojder.
De som skulle vinna pa Mona Sahlins forslag ar agarna i USA som far finansiering som svenska skattebetalare garanterar och tar risken for.
Detta ar ett ytterligare ett bevis for att Mona Sahlin inte begriper vilka hon borde representera.

Att byta ut henne nu ar inte for sent, att ha henne kvar ar en katastrof.
De som i dagslaget stoder Socialdemokraterna ar sadana som skulle rosta pa partiet aven om ledaren vore en hast och ingen av dem skulle andra sig om Mona Sahlin byttes ut, daremot skulle massor av valjare som lammnat det pa grund av Mona Sahlin komma tillbaka till partiet

Men Alliansen kan vara lugn , med den handlingsforlamade partiledning S har kommer dom att forsoka pracka pa sin valjare en statsministerkandidat som stora delar av partiet avskyr.
Tank pa att battre valarbetare for Alliansen an Mona och S partiledning finns inte.

Skicka en kommentar