Thomas Östros, skatter och dumstruten!

2009-09-21

Visst är det märkligt och intressant att Thomas Östros tycker att pensionärerna "straffbeskattas" av en skatt som är flera hundralappar lägre än när han själv satt vid regeringsmakten!? Han sågar både sig själv och socialdemokratin vid fotknölarna!


Thomas Östros verkar trivas så bra i den dumstrut om han själv satt på sitt huvud? Hans trovärdighet är nu noll och den personlighet som han nu uppvisar - i sin totala avsaknad av argument - är obehaglig och osympatisk.  


Grattis alla socialdemokrater. Ni har visst fått er en ny Göran Persson!1 2 3 4 5 6 7
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1

politik, mona sahlin, moderaterna, val 2010, regeringen, skatter, vänsterpartiet, stockholm, alliansen, centerpartiet, miljöpartiet, fredrik reinfeldt, samhälle, demokrati, valet 2010, de rödgröna kristdemokraterna
budget


1 kommentarer:

Christian Thomasson sa...

Det klingar så oerhört falskt Thomas Östros vurm för pensionärer. Han tycker att de straffbeskattas. När (S) själva styrde brydde de sig inte ett dugg om pensionärerna och deras höga skatter. Förresten inte om att någon annan som betalade hög skatt heller, den kunde alltid bli högre och det är det som de vill återvända till. Att trona på 1:a platsen i skatteligan.

Hoppas att alliansen vinner och fortsätter sina skattesänkningar så vi kan lämna toppen av skatteligan.

Skicka en kommentar