Rödgrön arbetslöshet för världsfredens skull!

2009-09-24

Det rödgröna experimentet säger att de ska leda nedrustningen i världen. Visst låter det patetiskt och löjeväckande att ankdammens gnälligaste ankor drömmer om att förändra världen? Jo, visst. Men jag tror faktiskt att de menar allvar!?

Den med lite fantasi kan kanske se Mona Sahlin framför sig i FN:s talarstol och "skaka lugg" och köra sin berömda "ormtunga" samtidigt som hon på sin bräkiga svengelska förklarar Sveriges suveränitet:

"Swiden ar dö liiding cuntry in dö wörld in dis-arma-ment!".
Samtidigt som kommunisten Ohly vankar oroligt omkring i kulisserna fingrandes på en palestinasjal med en karta där Israel utplånats och Wetterstrand/Eriksson passat på att åka ännu en gång och semestra i kommunistiska diktaturen Kuba.

Mona Sahlins vänsterexperimentet skapar ett otryggt Sverige och retar upp terroriststater och diktaturer samtidigt som de använder Sveriges befolkning som försvarslösa försökskaniner genom att riva upp FRA-lagen och tillsätta utredningar som kommer ta år för att komma på hur lagen kanske kan förbättras. De rödgröna vill skapa ett otryggt Sverige utan ett digitalt försvar som gör oss lika utsatta som barn som leker blindbock på Autobahn!

De rödgröna vill skapa ett Sverige som ropar efter att bli attackerat av terrorister. Detta är ju något som kommer göra Bodström lycklig och det röda totalitära övervakningssamhället blir ett faktum - framtvingat av Mona Sahlins naiva SSU- och FNL-drömmar!

Men det som är mest oroväckande är vad de rödgröna menar när de säger att Sverige ska bli ledande inom nedrustning? Innebär det nedrustning av vapentillverkningen i Sverige? Ska Sveriges försvar avvecklas helt? Hur många tusentals jobb ska försvinna i Sverige för världsfredens skull? Varför kritiserade man då när de borgerliga effektiviserar försvaret? Varför kritiserar man då de borgerliga när de vill öka närvaron i Afghanistan?

Intet nytt från vänsterfronten - bara paradoxala och förvirrade besked - som vanligt!

1 2 3 4 5

politik, mona sahlin, moderaterna, val 2010, regeringen, skatter, vänsterpartiet, stockholm, alliansen, centerpartiet, miljöpartiet, fredrik reinfeldt, samhälle, demokrati, valet 2010, de rödgröna, kristdemokraterna, budget, terrorism,


Bookmark and Share

0 kommentarer:

Skicka en kommentar