Klättergrodan Pagrotskys lögner!

2009-09-25Ännu en gång har socialdemokraternas fördomsfulla anklagelser mot regeringen kommit på skam! För vilken gång i ordningen vet nog ingen! De spys ut dagligen från Sveavägen 68 och LO-borgen.

Den rödgröna oppositionen med Leif Pagrotsky (S) i spetsen har ihärdigt hävdat att den borgerliga regeringen är snål mot kulturen. När statsbudgeten presenterades kritiserade Pagrotsky att det bara blev 18 miljoner extra till kulturen. Han ansåg att det finns ett finansiellt utrymme för att öka anslaget mer.

Men kulturens del av statsbudgeten har ökat de senaste 12 åren! Den nuvarande borgerliga regeringen har lagt mer pengar på kultur än S-regeringar gjort visar en genomgång som Dagens Nyheter gjort!

Nu väntar vi på en offentlig ursäkt från Pagrotsky. Kalla mig fördomsfull men den ursäkten kommer vi få vänta på tills man gör små trädgårdstomtar av snö i helvetet - eller på Sveavägen 68.

1

politik, mona sahlin, moderaterna, val 2010, regeringen, skatter, vänsterpartiet, stockholm, alliansen, centerpartiet, miljöpartiet, fredrik reinfeldt, samhälle, demokrati, valet 2010, de rödgröna, kristdemokraterna, kultur, twingly


Bookmark and Share

0 kommentarer:

Skicka en kommentar