Sanningen som Östros och Sahlin försöker förvanska

2009-09-21

Lena Mellin på Aftonbladet: 

"Läget på arbetsmarknaden är med andra ord lika uselt som under början av 1990-­talet. Men då var krisen hemmalagad. Nu är nergången global och det lilla exportberoende Sverige drabbas särskilt hårt."

Lena Mellin verkar ha fattat hur läget ligger till. Det är mer än den tilltänkta finansministern Thomas Östros (s) fattat. Och det är mer än vad den tilltänkta statsministern Mona Sahlin fattat.

De fortsätter iallafall påstå att det är Moderaterna som orsakat den höga arbetslösheten både i Sverige, EU och USA! Och denna odynamiska duo som Sahlin/Östros är - påstår också fortfarande att det är politiker som skapar jobb och anställer folk - inte företagare! 

Man kan säga att de rödgrönas ledare ljuger för oss medborgare om orsaken till arbetslösheten och de ljuger för sig själva hur man ska minska den. De är tvingade till denna förvanskning av sanningen och detta självbedrägeri eftersom de vet att den borgerliga regeringen har lösningen på problemen!


PS. Visst är det obehagligt att ha en politisk opposition som inget annat önskar sig än att den globala krisens effekter ska bli extra allvarliga i Sverige så att de kan skylla det på sittande regering? DS.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10politik, mona sahlin, moderaterna, val 2010, regeringen, skatter, vänsterpartiet, stockholm, alliansen, centerpartiet, miljöpartiet, fredrik reinfeldt, samhälle, demokrati, valet 2010, de rödgröna kristdemokraterna
budget

1 kommentarer:

Anonym sa...

Att sossarna skulle vilja se ännu sämre tider (globalt)för att därigenom kunna få regera. Bara kommentaren visar hur ni inom Alliansen har misslyckats. Traditionell borgerlig politik hade inte skapat den värst inflationen som Sverige någonsin haft. Sedan kom den Globala Krisen... Är detta anledningen till att skriva som du gör?? Är inte Sosse själv heller & är fruktanscärt rädd för i synnerhet Mona Sahlins totala avsaknad av kompetens.

Kommer därför lägga min röst på SD, det enda partiet som säger att man vill göra något åt Sveriges kris = till 75% skapat av denna vansinninga invandring, på bekostnad av våra Äldre + Vården i stort & Försvaret!

Skicka en kommentar