Mona Sahlin - dubbelmoralens okrönta drottning!

2009-09-20

Mona Sahlin talar ut i Expressen om varför hon sa att: "kyrkovalet är ett lika viktigt val som alla andra val" för att i nästa andetag ta första privatflyg ned till Mallis för ett tredagars partaj!

Personligen vet jag inte om jag tycker att det är riktigt okej att det kommer kosta oss skattebetalare några extra miljoner för att sosseadeln ska "måna om sina vänner" på Mallis. Speciellt då det är samma sosseadel som också vill chockbeskatta befolkningen så fort de får chansen!

Till hennes försvar säger hon att hon betalt resan själv och inte är med i Svenska kyrkan. Detta sista är ju sensationellt eftersom hon insinuerar att hon inte ska rösta i Kyrkovalet - vilket gör hennes andra uttalande lika paradoxalt, lögnaktigt och dubbelmoraliskt som hennes första:

"Jag tycker att det är provocerande att inte rösta i Kyrkovalet!"
För att vara en person som endast 16% av s-väljare vill se som statsminister - så agerar hon väldigt vårdslöst och respektlöst. Är det okej att en statsministerkandidat har så exceptionellt dåligt omdöme som Mona Sahlin?

OBS! Vill bara påminna Mona och hennes partivänner att dubbelmoral inte är en dubbelt så bra moral!

Inlägget skrivet av Olah Örtengren

1

politik, mona sahlin, moderaterna, val 2010, regeringen, skatter, vänsterpartiet, stockholm, alliansen, centerpartiet, miljöpartiet, fredrik reinfeldt, samhälle, demokrati, valet 2010, de rödgröna
 


0 kommentarer:

Skicka en kommentar