PRESSTOPP!!! Reinfeldt leder stort!

2009-09-26


Foto: Olah Örtengren

Fredrik Reinfeldt har tagit en stor ledning över Mona Sahlin i statsministermatchen! Han leder med 6–0 ett år före valet, enligt väljarna. För ett år sedan var det oavgjort.


DN/Synovates mätning visar att väljarnas förtroende för Fredrik Reinfeldt har ökat kraftigt i samtliga ”grenar”, samtidigt som det rasat för oppositionsledaren Mona Sahlin (S).

Reinfeldt får nu högst betyg på alla områden av såväl kvinnor som män, och i samtliga åldersgrupper.

Mona Sahlin har även förlorat i förtroende bland den rödgröna alliansens väljare med nedgångar på 15–20 procentenheter. Fredrik Reinfeldt får till och med högre siffror än Sahlin av de rödgröna väljarna när det gäller vem som är bäst på att företräda Sverige utomlands och på att företräda Sverige i Europa.

Läs hela artikeln här!


1 2 3 4
politik, mona sahlin, moderaterna, val 2010, regeringen, skatter, vänsterpartiet, stockholm, alliansen, centerpartiet, miljöpartiet, fredrik reinfeldt, samhälle, demokrati, valet 2010, de rödgröna, kristdemokraterna, twingly


Bookmark and Share

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ett av skalen till Socialdemokraternas stora tillbakagang ar att Mona Sahlin inte begriper vilka partiet skall representera.Ett klart bevis for detta ar att nar
Wanja Lundby Wedin betalar hundra miljoner av LO arbetarnas pensionspengar till fantasilon at en direktor och kritiseras for detta staller sig Mona Sahlin reservationslost pa hennes sida och forsvarar hennes handlande mot kritiken fran de drabbade..
Det ar Lo arbetarna som forlorat sina pengar som Mona Sahlin skulle ha varnat om om hon begripit battre.
Wanja lovade att pengarna skulle aterfors men inte en krona har aterbetalts och Mona Sahlin agerar inte for att LO arbetarna skall fa tillbaka vad som utlovats.
Nu skall hon bli forsta namn pa S lista i Stockholms kommun.
Med hennes omdomme ,eller rattare sagt brist pa omdomme , tror hon att det ar festprissarna pa Stureplan hon skall representera.

Det ar ju i dessa kretsar hon umgas, Arbetarpartiet Socialdemokraternas ledare.

Skicka en kommentar