Som en halvtaskig Bodström-deckare

2009-10-12


Foto: Screenshot

Ända sedan det blev känt att de rödgröna i sin FRA-motion försöker bluffa igenom att de inte alls tänker "riva upp och göra om FRA-lagen" så har "Operation Skandal Bodström" varit högsta prioritet.

Det är som en halvtaskig Bodström-deckare. Man ska försöka få Thomas Bodström att kliva av politiken och få honom att skriva just halvtaskiga deckare på heltid.

"Operation Skandal Bodström" innebär att man måste tvinga bort Bodström innan valet 2010 eftersom hans blotta uppenbarelse i kombination med de rödgrönas FRA-bluff får snart hela FRA-motståndsrörelsens att vrida blicken mot de rödgröna istället för regeringen - så som Saurons ficklampsöga dras till härskarringen i Sagan om ringen!

Naturligtvis ska de få det att se ut som att det är den onda pressen och blodsugande media som skapar och avslöjar Bodström-skandalerna - men regissörerna bakom finns närmare Bodström än vad det ges sken av.

Men sosseadeln måste nu med rekordfart sänka ner sin "precious" i ett glömskans hav av lava för att rädda hela vänsterexperimentets existens!

Det som är glädjande i den här sagan är att ingen politisk opposition någonsin lyckats att bluffa eller gnälla sig tillbaka till regeringsmakten. Så när de rödgröna gör både och så är valet 2010 så gott som redan avgjort.


INLÄGGET SKRIVET AV OLAH ÖRTENGREN

______________________________________________________


1 2 3 4 5 6 7 8
intressant Andra om: , , , , , , , ab12 ex12 svd dn t
politik, val 2010, regeringen, alliansen, samhälle, demokrati, valet 2010, de rödgröna, twingly, alliansregeringen, riksdagen, skatter, bodström


Bookmark and Share

0 kommentarer:

Skicka en kommentar